Zout, vet, zuur, hitte

De vier elementen van goed koken

Auteur:
Nosrat Samin
ISBN:
9789000361984
ISBN10:
9000361982
Uitgever:
Spectrum
Taal:
Nederlands
Bindwijze:
Diversen
Publicatiedatum:
20180326
Publicatiestatus:
Available
Druk:
1
Geillustreerd:
Nee

Waar te koop:


Proxis
Bekijk in de winkel (€ 2,06)
€ 98,70

Extra informatie

Reviews

Er zijn nog geen reviews voor 'Zout, vet, zuur, hitte'.

Wil je een review schrijven voor dit boek?

:
:
(Nooit getoond op site):

:
:

Verslagen

Er zijn nog geen verslagen voor 'Zout, vet, zuur, hitte'.


Wil je een verslag toevoegen aan dit boek

:
:
(Nooit getoond op site):

:
:

Samenvatting


Gerelateerde boeken

Zout, vet, zuur, hitte
De vier elementen van goed koken
9789000360017 | 9000360013 | Nosrat Samin | Druk: 1
Bekijk!
Minimaal 3 aanbiedingen

Olie, azijn, zout & zuur
drogen, inmaken, fermenteren, infuseren
9789461432193 | 9461432194 | Björkman Johan | Druk: 1
Bekijk!
Minimaal 3 aanbiedingen

Zout zoet bitter zuur
eten en drinken in 111 woorden
9789081474252 | 9081474251 | Zuiderveld Ubel | Druk: 1
Bekijk!
Minimaal 3 aanbiedingen

Zoet, zuur & zout
het conserveren van fruit, groente, vlees en vis
9789048307852 | 9048307856 | Henry Diana | Druk: 1
Bekijk!
Minimaal 1 aanbieding

Zout, suiker, vet
hoe de voedselindustrie ons in zijn greep houdt
9789048819041 | 9048819040 | Moss Michael | Druk: 1
Bekijk!
Minimaal 2 aanbiedingen

Zout, suiker, vet
hoe de voedselindustrie ons in zijn greep houdt
9789048818921 | 9048818923 | Moss Michael | Druk: 1
Bekijk!
Minimaal 1 aanbieding

Zout, suiker, vet
hoe de voedselindustrie ons in zijn greep houdt
9789048830008 | 9048830001 | Moss Michael | Druk: 1
Bekijk!
Minimaal 3 aanbiedingen

Algemene informatie

Titel:
Zout, vet, zuur, hitte
ISBN:
9789000361984
ISBN-10:
9000361982
Auteur:
Nosrat Samin

kookboek, koken, techniek, smaken, zout, vet, zuur, hitte, basiselementen, basistechnieken, basisingrediënten, ingrediënten, professioneel, thuis koken, smaakversterkers, koken op niveau, samin nosrat, wendy macnaughton, textuur, balans, recepten, klassieker, the new york times, chefkok, organisch, seizoensgebonden, kooktechnieken, fermenteren, zouten, snijtechnieken

We gebruiken partnerprogramma's van Bol.com en anderen om te verdienen aan bestellingen.